Návrat z dovolené

Se spolupracovnicí jsme se bavili o našich www stránkách a shodli jsme se na tom, že by to občas bylo třeba zpestřit nějakou osobní úvahou či postřehem. A tak jsem přemýšlel, o čem bych mohl psát. Témat v uplynulém týdnu se nabízelo hned několik. Vydání Parkanové a rétorika Miloslava Kalouska, masakr v Syrii, zvýšení DPH a jeho vliv na naše služby nebo odvolání arcibiskupa na Slovensku. Nakonec jsem zvolil vlastní zážitek.
Minulý týden jsem se vrátil z dovolené. Z třítýdenní dovolené. A když jsem přišel do práce a vedoucí mi sdělovali, co se událo za uplynulé 3 týdny, tak skoro neměli co říct. Vše běželo normálně, co se mělo vyřešit, bylo vyřešené. Žádný problém, žádný malér. Spíš usměvavé tváře. Úžasné. Myslím, že mí spolupracovníci odvedli kus skvělé práce a že, úkoly, které provoz Charity před ně postavil, dokázali vyřešit. A to je velmi dobrá zpráva, jak pro mne, tak i pro naše uživatele i spolupracující organizace. Zároveň přeji takové návraty z dovolené všem řídícím pracovníkům.

Petr Kučerka