Tříkrálová sbírka 2017

Konečný přehled-místní části 2017 a 2016

Při letošní Tříkrálové sbírce 2017 se za Charitu Odry vykoledovalo 832.162,-Kč, což je sice v porovnání s celkovým výsledkem Charity Odry za loňský rok znatelně méně (o 197.719,-Kč), tento pokles je však způsoben předáním části kolednického území Bruntálska nově vzniklé Charitě sv. Martina. Pokud tedy srovnáme výsledky na stejném kolednickém území (viz. tabulky výše), zjistíme, že se vykoledovalo dokonce o 51.526,-Kč více než loni! Za tuto štědrost všem dárcům velice děkujeme! Také všem koledníkům patří velký dík, že se na toto novoroční a letos obzvlášť mrazivé, putování s námi vydali.

DSC_1140DSC_1132DSC_1139DSC_1142DSC_1136DSC_1137

Průběžně doplňované výsledky z koledování v celé ČR můžete sledovat na tomto odkaze: http://www.trikralovasbirka.cz/vysledky/

Charita Odry v roce 2016 předala část kolednického území (Bruntálsko) nově vzniklé Charitě sv. Martina a v roce 2017 tedy zajišťuje Charita Odry sbírku na těchto místech: Březová, Budišov n. B., Čermná ve Slezsku, Fulnek, Heřmanice u Oder, Heřmánky, Hladké Životice, Hukovice, Jakubčovice n. O., Jeseník n. O., Kujavy, Luboměř, Mankovice, Odry, Spálov, Suchdol n. O., Svatoňovice, Větřkovice, Vítkov, Vražné, Vrchy.

Zveme všechny dobrovolníky malé i velké na koledování při Tříkrálové sbírce 2017– pokud nám chcete v některé z výše uvedených obcí s koledováním pomoct a nevíte na koho se obrátit, dejte nám vědět na: 733 308 562 nebo e-mailem: jiri.rosenstein@odry.charita.cz

Těšíme se na Vás!

Vážení spoluobčané,

1.-15. ledna 2017 proběhne Tříkrálová sbírka. Znovu budete mít možnost se setkat s koledníky, kteří do Vašich domovů přinášejí Boží požehnání a zároveň Vám nabídnou uskutečnit dobrý skutek ve formě finančního daru na podporu charitního díla v naší vlasti a na humanitární pomoc. Velmi si ceníme Vaší přízně a podpory a dopředu děkujeme za Vaši dobrotu a štědrost.

„Dobrý a radostný člověk občerstvuje lidská srdce

už jen svou přítomností“

(Malá poselství Vojtěcha Kodeta)

Rozdělení Tříkrálové sbírky 2017