Půjčovna kompenzačních pomůcek – Polohovací postele

zapůjčujeme jako komplet s hrazdou, zábranami, elektrickým ovládáním ložné plochy a s antidecubitní matrací.

Cena za 1 měsíc vypůjčení elektricky polohovací postele je 660 Kč.

Dopravu je možné si zajistit samostatně, vyzvednutí a vrácení probíhá na adrese Charita Odry, Hranická 162/36, Odry, pro příjezd přímo do areálu s parkovištěm, kde se bude postel nakládat nebo vracet zadejte do navigace adresu Hranická 30, Odry. Postel je ve skladu v rozloženém stavu a lze ji převézt na přívěsném vozíku a podle typu případně i ve větším osobním autě kombi. Montáž je snadná, při předání Vám s ní poradíme.

Nebo je možné se domluvit na dopravě s pracovníky půjčovny. Při využití dopravy postele vozidlem Charity Odry je účtován při každé přepravě postele: Manipulační poplatek 500 Kč + najeté kilometry (cesta tam i zpět, počítáno z Oder) 17 Kč/1km. Tyto náklady se účtují samostatně za každou jednotlivou přepravu, tedy jak při zapůjčení, tak při vrácení. V případě více postelí se tyto náklady násobí.

Všechny postele lze polohovat pod horní částí těla, až do sedu. Většina lůžek má také funkci zvedání pod nohama a celkové zvýšení lůžka, některé postele jsou, ale statické a tuto funkci nepodporují, proto pokud je pro Vás tato funkce nezbytná, upozorněte na to při zadávání objednávky.

Orientační rozměry postelí s funkcí-celkové zvýšení lůžka (mohou se mírně lišit podle typu):

šířka: 102 cm, délka: 218 cm

výška k vrchu matrace: min.: 57cm, max.: 97 cm