Zprávy z Manhattanu

Říjen jsme zakončovali Halloweenskou nocovkou, která se mezi našimi klienty těší velké oblibě. Měli jsme pro ně nachystáno tématické občerstvení a také nealko koktejly, které nesly názvy jako: netopýří křídla, zelený hlen, či Drákulovo potěšení. J Následovalo dlabání dýní, kreativní tvoření a hry, které byly zábavnějšího charakteru. Po setmění jsme se vydali na stezku odvahy na skalní sklepy a poté už následovalo promítání filmu s popcornem.

Listopad jsme odstartovali pečením štrůdlu, kde si klienti trochu „mákli“ při strouhání jablíček, ale všem se štrůdl moc povedl a někteří ho zbaštili hned po upečení. J  S blížícími se Vánoci, kdy na poslední listopadovou neděli připadá 1. advent, si klienti měli možnost vytvořit svůj vlastní věnec dle jejich fantazie i volby vlastních barevných kombinací. Měsíc jsme zakončili pečením voňavých perníčků a jsme vždycky rádi, když se před snědením i stihnou nějaké ozdobit.

Aktivity na měsíc prosinec:

5. 12. – Mikuláš a jeho parta v terénu

15. 12. – předvánoční turnaj pro klienty

20. 12. – vánoční setkání pro klienty

V sobotu, 10. prosince se na Vás budeme těšit na vánočním jarmarku, kde budeme mít stánek s výrobky nejen našeho zařízení, ale i denního stacionáře Charity. Rádi Vás uvidíme.

Karolína Frydrychová

NZDM Manhattan Odry